Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Procyon Переможець
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Shymanskiy met een sublieme pass. Yerohin is nu in balbezit. Yerohin speelt de bal door. Daar is Vasilitchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilitchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Переможець 0:1

12e minuut.
Khromykh passt de bal zonder na te denken. Zavorotnyuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virt. Virt krijgt een gele kaart. Zavorotnyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kotenko met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mamin de bal. Drabenyuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smishko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Sevasteev rent richting de bal. Shymanskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy probeert naar een medespeler te passen. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. Mikulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Sevasteev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Kabaca geeft de bal voor. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Procyon - Переможець 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 64%, Переможець 36%.
Procyon - Переможець 0:2

57e minuut.
Shymanskiy passt de bal zonder na te denken. Kabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasteev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sevasteev krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zuev rent richting de bal. Zuev geeft een hoge lob. Shymanskiy kopt de bal weg. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ... Mikulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Procyon 49%, Переможець 51%.
Procyon - Переможець 0:2