Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ANDRIEVUCHI FC Volyn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Postranskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranskiy probeert naar een medespeler te passen. Pisniy is nu in balbezit. Kovalevski verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pisniy rent richting de bal. Pisniy geeft een hoge lob. Postranskiy kopt de bal weg. Pinchuk is nu in balbezit. Pinchuk geeft de bal voor. Maiboroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Barannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov passt de bal zonder na te denken. Barannikov rent richting de bal. Barannikov haalt uit met een fantastische trap. Yashkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANDRIEVUCHI 58%, FC Volyn 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ANDRIEVUCHI - FC Volyn 0:0

48e minuut.
Kostyshin is nu in balbezit. Kovalevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tcherednik begaat een overtreding. Kovalevski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kovalevski kan niet meer verder spelen. Dovbun komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Postranskiy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zhenyuh geeft een lange en hoge pass. Pisniy kopt de bal weg. Daar is Dovbun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dovbun schiet op doel. Maiboroda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRIEVUCHI - FC Volyn 0:1

73e minuut.
Priyma speelt de bal door. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov speelt de bal door. Dovbun rent richting de bal. Dovbun draait met de bal, schiet en ... Maiboroda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Chanov kopt de bal weg. Parshyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshyn geeft de bal voor. Postranskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranskiy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANDRIEVUCHI 58%, FC Volyn 42%.
FC ANDRIEVUCHI - FC Volyn 0:1