Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ANDRIEVUCHI MaksisiTi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Davydov rent richting de bal. Halovsky met een sublieme pass. Kostyshin rent richting de bal. Moroz onderschept slim de pass. Moroz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tcherednik passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorodchanin met de inworp. Karabkin is nu in balbezit. Karabkin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRIEVUCHI - MaksisiTi 0:1

32e minuut.
Moroz geeft een lange en hoge pass. Chanov heeft problemen om de bal te vangen. Bagirov is nu in balbezit. Bagirov haalt uit met een fantastische trap. Pasulko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRIEVUCHI - MaksisiTi 0:2

34e minuut.
Karabkin passt de bal in één keer door. Gaman rent richting de bal. Gaman speelt de bal door. Bagirov is nu in balbezit. Bagirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

38e minuut.
Davydov passt de bal zonder na te denken. Moroz rent richting de bal. Moroz passt de bal in één keer door. Bagirov is nu in balbezit. Bagirov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Kostyshin geeft de bal voor. Inworp. Davydov met een snelle inworp. Moroz probeert de bal met de borst te controleren. Moroz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRIEVUCHI - MaksisiTi 0:3

45e minuut.
Moroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moroz probeert naar een medespeler te passen. Pasulko is nu in balbezit. Bagirov onderschept slim de pass. Bagirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANDRIEVUCHI 63%, MaksisiTi 37%.
FC ANDRIEVUCHI - MaksisiTi 0:3

47e minuut.
Bukel met een sublieme pass. Barannikov is nu in balbezit. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ... Panin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANDRIEVUCHI - MaksisiTi 1:3

65e minuut.
Pisniy onderschept slim de pass. Pisniy probeert naar een medespeler te passen. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov verovert de bal door een tackle van achteren. Davydov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bendowskyi rent richting de bal. Bendowskyi met een sublieme pass. Daar is Kolesnichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barannikov verovert de bal door een tackle van achteren. Barannikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pazhyuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chanov met een snelle inworp. Silyuk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Kolesnichenko geeft een lange en hoge pass. Moroz rent richting de bal. Kostyshin begaat een overtreding. Kostyshin krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kostyshin geeft een hoge lob. Pazhyuk rent richting de bal. Barannikov maakt een afschuwelijke overtreding. Barannikov krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Karabkin verovert de bal door een tackle van achteren. Karabkin passt de bal zonder na te denken. Pisniy rent richting de bal. Gorodchanin verovert de bal door een tackle van achteren. Gorodchanin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Kostyshin met de inworp. Daar is Pisniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorodchanin is nu in balbezit. Gorodchanin geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maiboroda niet meer kan verder spelen. Popovich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANDRIEVUCHI 65%, MaksisiTi 35%.
FC ANDRIEVUCHI - MaksisiTi 1:3