Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stara Shkola TroloTeam
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lutsenko geeft een hoge lob. Kuptsov kopt de bal weg. Daar is Prizetko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stara Shkola - TroloTeam 0:1

5e minuut.
Bliznyuk geeft een hoge lob. Inworp. Kulik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotnitskiy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Kuptsov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolotnitskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuchirka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turyanskiy probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Oleynik geeft een hoge lob. Inworp. Tchernets` met een snelle inworp. Odintsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Odintsov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vin`kovatov. Vin`kovatov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Prizetko geeft een hoge lob. Kulik speelt de bal door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Husin met een harde bal richting middenveld. Tchernets` geeft de bal voor. Daar is Tkachenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vin`kovatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vin`kovatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Snytko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchernets` rent richting de bal. Tchernets` passt de bal in één keer door. Vin`kovatov is nu in balbezit. Vin`kovatov draait met de bal, schiet en ... Shalychev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stara Shkola - TroloTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stara Shkola 58%, TroloTeam 42%.
FC Stara Shkola - TroloTeam 0:2

68e minuut.
Drabenyuk probeert de bal aan de voet te houden. Kuptsov probeert naar een medespeler te passen. Vozniy rent richting de bal. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stara Shkola - TroloTeam 1:2

76e minuut.
Vozniy geeft een lange en hoge pass. Oleynik rent richting de bal. Oleynik geeft een hoge lob. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stara Shkola - TroloTeam 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stara Shkola 42%, TroloTeam 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stara Shkola - TroloTeam 2:2