Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо1927 FC Stara Shkola
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


22e minuut.
Kuchirka speelt de bal door. Grigorik rent richting de bal. Grigorik speelt de bal door. Tshegel` rent richting de bal. Tshegel` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shalychev trapt de bal weg. Oleinik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zolotnitskiy. Zolotnitskiy krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Prizetko is nu in balbezit. Borisyuk is nu in balbezit. Met opzet legt Prizetko zijn tegenspeler op de grond. Prizetko krijgt een gele kaart. Borisyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Borisyuk met een snel genomen vrije trap. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` schiet op doel. Shalychev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Tchizhevskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitsetskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Nitsetskiy met een sublieme pass. Tshegel` is nu in balbezit. Tshegel` haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolchin is nu in balbezit. Kolchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 46%, FC Stara Shkola 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо1927 - FC Stara Shkola 0:0

49e minuut.
Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisyuk passt de bal in één keer door. Nitsetskiy rent richting de bal. Samborski rent richting de bal. Samborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuchirka heeft problemen om de bal te vangen. Oleynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleynik geeft de bal voor. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Nitsetskiy onderschept slim de pass. Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Zolotnitskiy schiet op doel. Kulik is nu in balbezit. Kulik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tchizhevskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melnichuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо1927 53%, FC Stara Shkola 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо1927 - FC Stara Shkola 0:0