Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SiGuLdA koroni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klints bereikt de bal nog maar net als eerste. Klints geeft de bal voor. Sudmalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis is nu in balbezit. Pērsis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Spēkonis geeft een lange en hoge pass. Klints heeft problemen om de bal te vangen. Klints passt de bal met de wreef. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sudmalis probeert naar een medespeler te passen. Pērsis is nu in balbezit. Pērsis passt de bal in één keer door. Sudmalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudmalis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brālītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brālītis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balkovskis de bal. Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sudmalis is nu in balbezit. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudmalis rent richting de bal. Sudmalis schiet op doel. Daar is Spēkonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Robežnieks rent richting de bal. Robežnieks met een sublieme pass. Trīnītis rent richting de bal. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap. Balkovskis kopt de bal weg. Salenieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klints passt de bal met de wreef. Daar is Sudmalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pērsis is nu in balbezit. Pērsis schiet op doel. Mellups probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klints rent richting de bal. Robežnieks onderschept slim de pass. Robežnieks passt de bal met de wreef. Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SiGuLdA 42%, koroni 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SiGuLdA - koroni 0:0

50e minuut.
Klints kopt de bal weg. Brālītis is nu in balbezit. Alainis onderschept slim de pass. Pērsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pērsis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Saknītis geeft de bal voor. Flaksis probeert de bal met de borst te controleren. Klints met een sublieme pass. Pērsis rent richting de bal. Pērsis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SiGuLdA - koroni 1:0

70e minuut.
Sudmalis maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Erdmanis trapt de bal weg van het doel. Alainis heeft problemen om de bal te vangen. Alainis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Flaksis met een sublieme pass. Robežnieks is nu in balbezit. Alainis rent richting de bal. Robežnieks onderschept slim de pass. Robežnieks geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Flaksis passt de bal met de wreef. Saknītis met een sublieme pass. Ābelītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis onderschept slim de pass. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap. Salenieks bokst de bal weg.

87e minuut.
Alainis is nu in balbezit. Saknītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saknītis passt de bal in één keer door. Sudmalis is nu in balbezit. Sudmalis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klints met een sublieme pass. Stabiņš rent richting de bal. Pērsis speelt de bal door. Trīnītis is nu in balbezit. Trīnītis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SiGuLdA 48%, koroni 52%.
FC SiGuLdA - koroni 1:0