Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etalons Cinizm_pafos
Normal Tactiek frol
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ēdelis onderschept slim de pass. Ēdelis probeert naar een medespeler te passen. Kričus met een sublieme pass. Plūme is nu in balbezit. Plūme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - Cinizm_pafos 0:1

11e minuut.
Plūme draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jurkāns de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samburs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kričus krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Samburs rent richting de bal. Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samburs krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Valmierietis is nu in balbezit. Valmierietis met een sublieme pass. Daar is Mīlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mīlis draait met de bal, schiet en ... Dzīrotājs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Etalons - Cinizm_pafos 1:1

29e minuut.
Godprātis rent richting de bal. Jūlijs verovert de bal door een tackle van achteren. Jūlijs probeert naar een medespeler te passen. Mīlis rent richting de bal. Mīlis schiet op doel. Dzīrotājs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Plicis geeft een hoge lob. Valcis kopt de bal weg. Daar is Brants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mīlis rent richting de bal. Mīlis schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 49%, Cinizm_pafos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Etalons - Cinizm_pafos 1:1

54e minuut.
Jurkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričus verovert de bal door een tackle van achteren. Kričus met een sublieme pass. Plūme is nu in balbezit. Plūme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Plicis speelt de bal door. Kaupēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaupēns speelt de bal door. Kričus is nu in balbezit. Kričus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 42%, Cinizm_pafos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Etalons - Cinizm_pafos 1:1