Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk lion gravis.com
Normal Tactiek test3a
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Daar is Tidiķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilsons verovert de bal door een tackle van achteren. Vilsons speelt de bal door. Leicis is nu in balbezit. Leicis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ole rent richting de bal. Šneps speelt de bal door. Kreitāns rent richting de bal. Kreitāns haalt uit met een fantastische trap. Priedīškalns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Skaliņš is nu in balbezit. Skaliņš geeft een hoge lob. Sīmonsons heeft problemen om de bal te vangen. Leicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leicis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vientulis rent richting de bal. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vientulis. Vientulis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tidiķis is nu in balbezit. Šneps onderschept slim de pass. Šneps speelt de bal door. Leicis is nu in balbezit. Leicis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk lion 43%, gravis.com 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk lion - gravis.com 0:0

57e minuut.
Ole geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ņiživijs met een snelle inworp. Vīgants is nu in balbezit. Vīgants geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bukants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vientulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vientulis probeert naar een medespeler te passen. Leicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leicis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Osmanis geeft een hoge lob. Inworp. Vīgants met een snelle inworp. Vīgants is nu in balbezit. Vīgants haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fk lion - gravis.com 1:0

80e minuut.
Suchan geeft de bal voor. Leicis heeft problemen om de bal te vangen. Skaliņš is nu in balbezit. Leicis verovert de bal door een tackle van achteren. Leicis haalt uit met een fantastische trap. Zatlers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk lion 53%, gravis.com 47%.
fk lion - gravis.com 1:0