Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venden 07 FC Vcity
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Daris rent richting de bal. Daris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tītars de bal. Punkstiņš is nu in balbezit. Punkstiņš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Odiņš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikijs met de inworp. Bērends is nu in balbezit. Bērends geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Zande verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liriķis verovert de bal door een tackle van achteren. Poišs rent richting de bal. Poišs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Caps rent richting de bal. Caps geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Akurāters de bal onder controle te krijgen. Punkstiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkstiņš draait met de bal, schiet en ... Raiskums kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ivanovskis geeft de bal voor. Klungelig pakt Akurāters de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Druvenieks. Druvenieks krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dikijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Šteinbergs verovert de bal door een tackle van achteren. Dikijs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dikijs krijgt een gele kaart. Šteinbergs raakt geblesseerd tijdens het duel. Šteinbergs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Berbertāls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbertāls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venden 07 - FC Vcity 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venden 07 44%, FC Vcity 56%.
Venden 07 - FC Vcity 0:1

87e minuut.
Balodis speelt de bal door. Dikijs is nu in balbezit. Dikijs met een sublieme pass. Poišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Poišs haalt uit met een fantastische trap. Cirhs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venden 07 27%, FC Vcity 73%.
Venden 07 - FC Vcity 0:1