Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
English FK Flora
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Zālis met een snelle inworp. Ārietis is nu in balbezit. Ārietis draait met de bal, schiet en ... Čepulis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dūdars is nu in balbezit. Svilāns onderschept slim de pass. Svilāns passt de bal met de wreef. Maigonis rent richting de bal. Maigonis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Liepa heeft problemen om de bal te vangen. Zālis is nu in balbezit. Zālis met een sublieme pass. Čepulis is nu in balbezit. Čepulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lucs probeert naar een medespeler te passen. Liepa is nu in balbezit. Liepa speelt de bal door. Čepulis rent richting de bal. Čepulis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Liepa is nu in balbezit. Lucs onderschept slim de pass. Čepulis rent richting de bal. Ārietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dūdars kopt de bal weg. Zemzaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čepulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis haalt uit met een fantastische trap. Zīriņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: English 36%, FK Flora 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
English - FK Flora 0:0

56e minuut.
Krūze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poris is nu in balbezit. Met opzet legt Dūdars zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dūdars moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dūdars schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Krūze met een sublieme pass. Svilāns rent richting de bal. Svilāns speelt de bal door. Maigonis is nu in balbezit. Maigonis haalt uit met een fantastische trap. Tomsons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Alders geeft een hoge lob. Inworp. Poris met de inworp. Svilāns rent richting de bal. Svilāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
English - FK Flora 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: English 54%, FK Flora 46%.
English - FK Flora 0:1