Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kweebelkop fans vācija
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pricis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Irbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Ķeris met een snelle inworp. Mudiņš is nu in balbezit. Mudiņš speelt de bal door. Vāls bereikt de bal nog maar net als eerste. Vāls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - vācija 0:1

18e minuut.
Tītars onderschept slim de pass. Tītars passt de bal met de wreef. Vāls rent richting de bal. Vāls draait met de bal, schiet en ... Budēlis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - vācija 0:2

24e minuut.
Meitumīlis kopt de bal weg. Klungelig pakt Broks de bal. Broks probeert naar een medespeler te passen. Vāls rent richting de bal. Vāls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - vācija 0:3

26e minuut.
Mīters rent richting de bal. Pricis onderschept slim de pass. Pricis met een sublieme pass. Tītars bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītars speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zilmatis rent richting de bal. Mudiņš onderschept slim de pass. Zilmatis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zilmatis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Meitumīlis met de inworp. Dulmanis heeft problemen om de bal te vangen. Dulmanis haalt uit met een fantastische trap. Ročāns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - vācija 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kweebelkop fans 53%, vācija 47%.
kweebelkop fans - vācija 1:3

53e minuut.
Knīps geeft de bal voor. Inworp. Meitumīlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulmanis rent richting de bal. Dulmanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pricis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīters verovert de bal door een tackle van achteren. Mīters passt de bal zonder na te denken. Irbe rent richting de bal. Irbe schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Leja geeft een hoge lob. Inworp. Ķeris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broks is nu in balbezit. Broks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kweebelkop fans 56%, vācija 44%.
kweebelkop fans - vācija 1:3