Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viens par visu English
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Lutausis onderschept slim de pass. Inworp. Zālis met de inworp. Ārietis rent richting de bal. Ārietis haalt uit met een fantastische trap. Zunda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - English 0:1

12e minuut.
Spēlmanis onderschept slim de pass. Spēlmanis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merķelis de bal. Čepulis is nu in balbezit. Čepulis draait met de bal, schiet en ... Zunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mežvaldis kopt de bal weg. Ārietis heeft problemen om de bal te vangen. Čepulis rent richting de bal. Čepulis schiet op doel. Zunda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - English 0:2

16e minuut.
Mangalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viesis verovert de bal door een tackle van achteren. Viesis probeert naar een medespeler te passen. Čepulis rent richting de bal. Čepulis draait met de bal, schiet en ... Zunda bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viesis zal de hoekschop nemen. Zunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lutausis probeert naar een medespeler te passen. Puriņš is nu in balbezit. Vietnieks onderschept slim de pass. Vietnieks draait met de bal, schiet en ... Tomsons maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - English 1:2

23e minuut.
Vietnieks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paugurknābis komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Lazdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazdāns geeft een lange en hoge pass. Puriņš probeert de bal aan de voet te houden. Paugurknābis rent richting de bal. Paugurknābis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Čepulis rent richting de bal. Lutausis is nu in balbezit. Čepulis onderschept slim de pass. Ārietis is nu in balbezit. Ārietis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grīviņš verovert de bal door een tackle van achteren. Grīviņš geeft een hoge lob. Viesis probeert naar een medespeler te passen. Čepulis rent richting de bal. Čepulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viens par visu 50%, English 50%.
viens par visu - English 1:2

48e minuut.
Puriņš probeert naar een medespeler te passen. Lazdāns is nu in balbezit. Paugurknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paugurknābis draait met de bal, schiet en ... Tomsons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viens par visu - English 2:2

76e minuut.
Dūdars rent richting de bal. Paugurknābis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazdāns rent richting de bal. Paugurknābis is nu in balbezit. Paugurknābis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Doeltrap. Zunda trapt de bal weg. Dūdars geeft een lange en hoge pass. Čepulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Viesis is nu in balbezit. Viesis speelt de bal door. Skalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis rent richting de bal. Čepulis haalt uit met een fantastische trap. Zunda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zālis heeft problemen om de bal te vangen. Zālis geeft een hoge lob. Merķelis heeft problemen om de bal te vangen. Čepulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viens par visu 47%, English 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viens par visu - English 2:2