Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kweebelkop fans riga1
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Irbe passt de bal in één keer door. Klaips controleert de bal met de borst. Bocmanis geeft een lange en hoge pass. Valdemārs is nu in balbezit. Valdemārs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - riga1 0:1

12e minuut.
Cukurs geeft een lange en hoge pass. Pastalnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīters maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mīters moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mīters schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Veips geeft de bal voor. Daar is Irbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Irbe verovert de bal door een tackle van achteren. Irbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kweebelkop fans - riga1 1:1

39e minuut.
Pastalnieks rent richting de bal. Pastalnieks passt de bal zonder na te denken. Zilmatis rent richting de bal. Valdemārs onderschept slim de pass. Valdemārs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Veips is nu in balbezit. Pastalnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Veips tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veips krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kweebelkop fans 55%, riga1 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kweebelkop fans - riga1 1:1

72e minuut.
Bulduris geeft een lange en hoge pass. Šneps rent richting de bal. Skromulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šneps is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdemārs kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - riga1 1:2

81e minuut.
Doeltrap. Leja trapt de bal weg. Krāns kopt de bal weg. Pastalnieks heeft problemen om de bal te vangen. Pastalnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zilmatis rent richting de bal. Pastalnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilmatis rent richting de bal. Pastalnieks onderschept slim de pass. Pastalnieks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kweebelkop fans 70%, riga1 30%.
kweebelkop fans - riga1 1:2