Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rigas milzi vācija
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Broks is nu in balbezit. Zemgalietis rent richting de bal. Gudrups is nu in balbezit. Zemgalietis verovert de bal door een tackle van achteren. Zemgalietis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pauze geeft de bal voor. Inworp. Ūbele met een snelle inworp. Broks rent richting de bal. Broks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Upītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Upītis passt de bal zonder na te denken. Upelnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Upelnieks draait met de bal, schiet en ... Reņķis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Upītis heeft problemen om de bal te vangen. Upītis probeert naar een medespeler te passen. Upelnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Upelnieks draait met de bal, schiet en ... Geibovičs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

25e minuut.
Ūbele bereikt de bal nog maar net als eerste. Upītis is nu in balbezit. Mudiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Upītis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Upītis kan niet meer verder spelen. Baškers komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Broks met een sublieme pass. Zemgalietis rent richting de bal. Valdemārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemgalietis is nu in balbezit. Zemgalietis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bruks heeft problemen om de bal te vangen. Gāršnieks speelt de bal door. Rumba probeert naar een medespeler te passen. Upelnieks is nu in balbezit. Upelnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rigas milzi 41%, vācija 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rigas milzi - vācija 0:0

57e minuut.
Banka rent richting de bal. Banka geeft een lange en hoge pass. Rumba probeert naar een medespeler te passen. Upelnieks rent richting de bal. Upelnieks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Valdemārs verovert de bal door een tackle van achteren. Valdemārs probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gāršnieks de bal. Zemgalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemgalietis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rigas milzi - vācija 0:1

61e minuut.
Bruks passt de bal in één keer door. Baškers is nu in balbezit. Baškers geeft de bal voor. Rumba is nu in balbezit. Rumba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gāršnieks onderschept slim de pass. Gāršnieks geeft de bal voor. Knīps is nu in balbezit. Rumba onderschept slim de pass. Rumba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sudmaliņš geeft een lange en hoge pass. Pauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauze geeft een lange en hoge pass. Upelnieks is nu in balbezit. Upelnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rigas milzi - vācija 1:1

76e minuut.
Rumba rent richting de bal. Rumba speelt de bal door. Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks rent richting de bal. Bruks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rigas milzi 49%, vācija 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rigas milzi - vācija 1:1