Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vācija rigas milzi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Reņķis rent richting de bal. Upelnieks onderschept slim de pass. Sudmaliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ročāns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Knīps is nu in balbezit. Sudmaliņš rent richting de bal. Sudmaliņš probeert naar een medespeler te passen. Pricis rent richting de bal. Pricis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mudiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Upelnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Riebiņš is nu in balbezit. Upelnieks onderschept slim de pass. Upelnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sudmaliņš rent richting de bal. Sudmaliņš passt de bal met de wreef. Pricis is nu in balbezit. Pricis draait met de bal, schiet en ... Ceimers probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sudmaliņš geeft de bal voor. Banka rent richting de bal. Pricis verovert de bal door een tackle van achteren. Pricis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vācija - rigas milzi 1:0

36e minuut.
Garkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Garkalns geeft een lange en hoge pass. Reņķis is nu in balbezit. Upelnieks rent richting de bal. Upelnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Garkalns probeert naar een medespeler te passen. Juzups rent richting de bal. Juzups passt de bal in één keer door. Pricis rent richting de bal. Pricis draait met de bal, schiet en ... Ceimers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vācija 45%, rigas milzi 55%.
vācija - rigas milzi 1:0

51e minuut.
Juzups verovert de bal door een tackle van achteren. Pauze verovert de bal door een tackle van achteren. Pauze speelt de bal door. Sudmaliņš geeft de bal voor. Pricis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Upītis onderschept slim de pass. Upītis geeft een lange en hoge pass. Knīps is nu in balbezit. Upelnieks rent richting de bal. Upelnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Banka rent richting de bal. Banka geeft de bal voor. Geibovičs controleert de bal met de borst. Upelnieks rent richting de bal. Upelnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vācija 39%, rigas milzi 61%.
vācija - rigas milzi 1:0