Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rigas milzi viens par visu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rumba controleert de bal met de borst. Mangalis speelt de bal door. Lutausis is nu in balbezit. Lazdāns rent richting de bal. Lazdāns haalt uit met een fantastische trap. Pērkons bokst de bal weg.

19e minuut.
Gāršnieks passt de bal met de wreef. Upelnieks is nu in balbezit. Merķelis rent richting de bal. Upelnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Upelnieks haalt uit met een fantastische trap. Zunda bokst de bal weg.

31e minuut.
Spalvaskāts is nu in balbezit. Spalvaskāts passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gāršnieks de bal onder controle te krijgen. Paugurknābis is nu in balbezit. Paugurknābis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rigas milzi - viens par visu 0:1

38e minuut.
Pinkainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garkalns verovert de bal door een tackle van achteren. Garkalns probeert naar een medespeler te passen. Upelnieks rent richting de bal. Upelnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Skalbe geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rumba neemt de hoekschop. Upelnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Upelnieks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rigas milzi 59%, viens par visu 41%.
rigas milzi - viens par visu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rigas milzi 58%, viens par visu 42%.
rigas milzi - viens par visu 0:1