Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vācija English
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Broks verovert de bal door een tackle van achteren. Spēlmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Spēlmanis probeert naar een medespeler te passen. Zemgalietis rent richting de bal. Zemgalietis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mūris verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tītars geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mudiņš rent richting de bal. Mudiņš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mežvaldis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zemgalietis is nu in balbezit. Zemgalietis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ārietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis is nu in balbezit. Ārietis is nu in balbezit. Čepulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Knīps geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viesis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ārietis rent richting de bal. Ārietis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš geeft de bal voor. Zemgalietis rent richting de bal. Zemgalietis schiet op doel. Puriņš probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vācija 49%, English 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vācija - English 0:0

65e minuut.
Puriņš geeft een hoge lob. Zālis rent richting de bal. Zālis passt de bal zonder na te denken. Čepulis rent richting de bal. Čepulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Broks speelt de bal door. Zemgalietis rent richting de bal. Puriņš rent richting de bal. Zemgalietis onderschept slim de pass. Zemgalietis haalt uit met een fantastische trap. Tomsons bokst de bal weg.

82e minuut.
Sudmaliņš geeft een hoge lob. Dūdars probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zemgalietis rent richting de bal. Broks is nu in balbezit. Broks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vācija 54%, English 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vācija - English 0:0