Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vācija FK Flora
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Broks verovert de bal door een tackle van achteren. Broks geeft de bal voor. Zemzaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zemgalietis rent richting de bal. Zemgalietis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Broks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sudmaliņš rent richting de bal. Sudmaliņš passt de bal zonder na te denken. Zemgalietis heeft problemen om de bal te vangen. Zemgalietis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vācija - FK Flora 1:0

21e minuut.
Lipmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Broks is nu in balbezit. Lipmans verovert de bal door een tackle van achteren. Lipmans geeft de bal voor. Maigonis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sudmaliņš heeft problemen om de bal te vangen. Svilāns is nu in balbezit. Svilāns probeert naar een medespeler te passen. Maigonis is nu in balbezit. Maigonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vācija - FK Flora 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vācija 42%, FK Flora 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vācija - FK Flora 1:1

47e minuut.
Sudmaliņš onderschept slim de pass. Sudmaliņš speelt de bal door. Druvjānis rent richting de bal. Broks rent richting de bal. Broks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vācija - FK Flora 2:1

60e minuut.
Mudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudiņš speelt de bal door. Sudmaliņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zemgalietis rent richting de bal. Zemgalietis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ūbele geeft een hoge lob. Zemzaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zīriņš met een sublieme pass. Lipmans kopt de bal weg. Brenks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Broks is nu in balbezit. Zemgalietis is nu in balbezit. Broks is nu in balbezit. Broks draait met de bal, schiet en ... Zīriņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vācija - FK Flora 3:1

89e minuut.
Liepa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zemgalietis de bal. Zemzaris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zemzaris krijgt een gele kaart. Zemgalietis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zemgalietis kan niet meer verder spelen. Lāpītājs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vācija 47%, FK Flora 53%.
vācija - FK Flora 3:1