Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
English riga1
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Lucs verovert de bal door een tackle van achteren. Lucs speelt de bal door. Ārietis rent richting de bal. Ārietis draait met de bal, schiet en ... Cukurs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Dūdars de bal. Pastalnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastalnieks probeert naar een medespeler te passen. Valdemārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemārs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Grīviņš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vējkrīģers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastalnieks rent richting de bal. Pastalnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
English - riga1 0:1

28e minuut.
Viesis met de inworp. Pastalnieks is nu in balbezit. Pastalnieks met een sublieme pass. Valdemārs is nu in balbezit. Valdemārs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tomsons trapt de bal weg. Inworp. Šneps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastalnieks is nu in balbezit. Pastalnieks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Čepulis is nu in balbezit. Bocmanis onderschept slim de pass. Dzerviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis rent richting de bal. Čepulis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Dūdars kopt de bal weg. Daar is Dzerviņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ārietis rent richting de bal. Čepulis rent richting de bal. Čepulis haalt uit met een fantastische trap. Vijums verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: English 47%, riga1 53%.
English - riga1 0:1

46e minuut.
Pastalnieks speelt de bal door. Šneps bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spēlmanis. Spēlmanis krijgt een gele kaart. Šneps is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dzerviņš met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Lucs kopt de bal weg. Ārietis is nu in balbezit. Čepulis rent richting de bal. Ārietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis haalt uit met een fantastische trap. Vijums verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mūris probeert de bal met de borst te controleren. Mūris speelt de bal door. Valdemārs is nu in balbezit. Valdemārs draait met de bal, schiet en ... Tomsons probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

72e minuut.
Tomsons trapt de bal weg. Dzerviņš kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Puriņš de bal onder controle te krijgen. Valdemārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemārs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Puriņš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šneps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastalnieks rent richting de bal. Pastalnieks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bocmanis passt de bal zonder na te denken. Šneps heeft problemen om de bal te vangen. Spēlmanis begaat een overtreding. Spēlmanis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Pastalnieks onderschept slim de pass. Dūdars bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastalnieks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pastalnieks moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pastalnieks schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: English 58%, riga1 42%.
English - riga1 0:1