Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kweebelkop fans viens par visu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Skromulis is nu in balbezit. Pinkainis verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkainis met een sublieme pass. Daar is Vietnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vietnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zilmatis geeft een hoge lob. Pičs rent richting de bal. Pičs geeft een hoge lob. Vietnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietnieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Budēlis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - viens par visu 0:1

34e minuut.
Puriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis is nu in balbezit. Puriņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puriņš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kweebelkop fans 45%, viens par visu 55%.
kweebelkop fans - viens par visu 0:1

52e minuut.
Lazdāns passt de bal in één keer door. Leja rent richting de bal. Vietnieks onderschept slim de pass. Vietnieks haalt uit met een fantastische trap. Dzelzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kweebelkop fans - viens par visu 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meitumīlis met de inworp. Dulmanis is nu in balbezit. Dulmanis draait met de bal, schiet en ... Merķelis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lutausis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klepermanis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mīters is nu in balbezit. Puriņš rent richting de bal. Puriņš speelt de bal door. Irbe rent richting de bal. Irbe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klaips bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaips geeft de bal voor. Lazdāns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulmanis rent richting de bal. Dulmanis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Merķelis is nu in balbezit. Merķelis geeft de bal voor. Veips rent richting de bal. Vietnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kweebelkop fans 42%, viens par visu 58%.
kweebelkop fans - viens par visu 0:2