Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viens par visu kweebelkop fans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Dulmanis rent richting de bal. Merķelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Dulmanis draait met de bal, schiet en ... Zunda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - kweebelkop fans 0:1

20e minuut.
Meitumīlis probeert de bal aan de voet te houden. Zolītis rent richting de bal. Mīters begaat een overtreding. Mīters krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pičs is nu in balbezit. Klaips verovert de bal door een tackle van achteren. Klaips met een sublieme pass. Irbe rent richting de bal. Irbe draait met de bal, schiet en ... Zunda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - kweebelkop fans 0:2

31e minuut.
Skromulis geeft een hoge lob. Irbe is nu in balbezit. Merķelis onderschept slim de pass. Dulmanis onderschept slim de pass. Dulmanis haalt uit met een fantastische trap. Zunda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Puriņš kopt de bal weg. Lazdāns is nu in balbezit. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Lazdāns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klaips met de inworp. Dulmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulmanis geeft een lange en hoge pass. Meitumīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Meitumīlis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viens par visu 32%, kweebelkop fans 68%.
viens par visu - kweebelkop fans 0:2

53e minuut.
Zolītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veips rent richting de bal. Veips geeft de bal voor. Klungelig pakt Irbe de bal. Irbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lazdāns is nu in balbezit. Puriņš is nu in balbezit. Puriņš speelt de bal door. Vietnieks rent richting de bal. Vietnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pinkainis passt de bal zonder na te denken. Puriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mīters is nu in balbezit. Puriņš verovert de bal door een tackle van achteren. Puriņš passt de bal zonder na te denken. Dzelzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viens par visu 51%, kweebelkop fans 49%.
viens par visu - kweebelkop fans 0:2