Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bruins vācija
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Sudmaliņš met een sublieme pass. Zemgalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbažnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Broks onderschept slim de pass. Broks haalt uit met een fantastische trap. Kažociņš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruins - vācija 0:1

12e minuut.
Pauze probeert de bal aan de voet te houden. Olis bereikt de bal nog maar net als eerste. Broks is nu in balbezit. Broks draait met de bal, schiet en ... Kažociņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruins - vācija 0:2

14e minuut.
Zeltītis passt de bal zonder na te denken. Limbažnieks rent richting de bal. Limbažnieks passt de bal zonder na te denken. Sauleskalns is nu in balbezit. Sauleskalns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sudmaliņš met een snelle inworp. Tītars rent richting de bal. Tītars geeft een lange en hoge pass. Zemgalietis is nu in balbezit. Zemgalietis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Robežnieks rent richting de bal. Knīps rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olis. Olis krijgt een gele kaart. Knīps wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Knīps kan niet meer verder spelen. Juzups komt het veld opgelopen. Sudmaliņš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ūbele is nu in balbezit. Ūbele draait met de bal, schiet en ... Cildis probeert de bal aan de voet te houden. Kažociņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruins - vācija 0:3

32e minuut.
Zeltītis probeert naar een medespeler te passen. Sauleskalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauleskalns met een sublieme pass. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruins - vācija 1:3

43e minuut.
Riebiņš geeft de bal voor. Blondīns geeft de bal voor. Juzups heeft problemen om de bal te vangen. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Ročāns bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bruins - vācija 2:3

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robežnieks met de inworp. Sudmaliņš is nu in balbezit. Sauleskalns verovert de bal door een tackle van achteren. Sauleskalns draait met de bal, schiet en ... Ročāns bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bruins 39%, vācija 61%.
FC Bruins - vācija 2:3

48e minuut.
Plūme verovert de bal door een tackle van achteren. Plūme geeft de bal voor. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis schiet op doel. Ročāns maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bruins - vācija 3:3

67e minuut.
Sudmaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudmaliņš probeert naar een medespeler te passen. Limbažnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Broks rent richting de bal. Limbažnieks is nu in balbezit. Limbažnieks geeft een hoge lob. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bruins 56%, vācija 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bruins - vācija 3:3