Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viens par visu vācija
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Reņķis geeft de bal voor. Tītars rent richting de bal. Pičs maakt een afschuwelijke overtreding. Pičs krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pricis geeft een lange en hoge pass. Tītars kopt de bal weg. Klungelig pakt Klepermanis de bal. Broks is nu in balbezit. Broks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zolītis onderschept slim de pass. Zolītis speelt de bal door. Lazdāns is nu in balbezit. Lazdāns draait met de bal, schiet en ... Geibovičs probeert de bal aan de voet te houden. Ročāns bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - vācija 1:0

35e minuut.
Pičs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broks. Pičs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pičs met een snel genomen vrije trap. Geibovičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vietnieks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viens par visu 59%, vācija 41%.
viens par visu - vācija 1:0

46e minuut.
Broks passt de bal met de wreef. Geibovičs is nu in balbezit. Geibovičs probeert naar een medespeler te passen. Tītars rent richting de bal. Tītars geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zolītis geeft een hoge lob. Daar is Klepermanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tītars rent richting de bal. Klepermanis is nu in balbezit. Klepermanis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ročāns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sudmaliņš rent richting de bal. Lazdāns onderschept slim de pass. Lazdāns met een sublieme pass. Vietnieks rent richting de bal. Vietnieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viens par visu - vācija 2:0

75e minuut.
Merķelis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ūbele met een snelle inworp. Broks is nu in balbezit. Broks geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viens par visu 41%, vācija 59%.
viens par visu - vācija 2:0