Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LegionTeam Zvaigznes
Normal Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.5
hopeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kalnkarklis rent richting de bal. Dimonte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalnkarklis. Kalnkarklis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kalnkarklis rent richting de bal. Kalnkarklis passt de bal zonder na te denken. Pinnis probeert naar een medespeler te passen. Labsvīrs is nu in balbezit. Labsvīrs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Varonis passt de bal in één keer door. Kalnkarklis met een sublieme pass. Pinnis rent richting de bal. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegionTeam - Zvaigznes 1:0

33e minuut.
Rampoldi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aizvērts de bal. Simović is nu in balbezit. Labsvīrs is nu in balbezit. Labsvīrs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pičs rent richting de bal. Pičs met een sublieme pass. Kazinczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Labsvīrs onderschept slim de pass. Labsvīrs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegionTeam 45%, Zvaigznes 55%.
LegionTeam - Zvaigznes 1:0

48e minuut.
Torrentes met de inworp. Bariz speelt de bal door. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bojārs de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LegionTeam - Zvaigznes 1:1

52e minuut.
Doeltrap. Kowalczykiewicz trapt de bal weg. Daar is Wierzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinnis is nu in balbezit. Pinnis haalt uit met een fantastische trap. Kowalczykiewicz bokst de bal weg.

67e minuut.
Barnaba is nu in balbezit. Barnaba geeft de bal voor. Dimonte rent richting de bal. Dimonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LegionTeam - Zvaigznes 1:2

71e minuut.
Bojārs rent richting de bal. Rampoldi onderschept slim de pass. Piesis geeft een lange en hoge pass. Labsvīrs is nu in balbezit. Labsvīrs schiet op doel. Kowalczykiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegionTeam 49%, Zvaigznes 51%.
LegionTeam - Zvaigznes 1:2