Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tinkar Leeds
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Runcis trapt de bal weg. Saulvedis kopt de bal weg. Daar is Basiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmārs rent richting de bal. Olmārs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Krācējs speelt de bal door. Olmārs rent richting de bal. Olmārs passt de bal in één keer door. Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dreimanis bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ķirbis met een snelle inworp. Krācējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulvedis verovert de bal door een tackle van achteren. Saulvedis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jelgavnieks geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nāris de bal onder controle te krijgen. Saulvedis kopt de bal weg. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ērmanis is nu in balbezit. Ērmanis geeft een hoge lob. Jaunozols probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paugurknābis rent richting de bal. Paugurknābis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krācējs geeft een hoge lob. Tensbergs heeft problemen om de bal te vangen. Basiņš rent richting de bal. Basiņš schiet op doel. Dreimanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - Leeds 1:0

31e minuut.
Olmārs geeft een hoge lob. Dubra bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis onderschept slim de pass. Basiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Basiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - Leeds 2:0

42e minuut.
Nāris met een sublieme pass. Paugurknābis is nu in balbezit. Rucis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rucis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Paugurknābis raakt geblesseerd tijdens het duel. Nāris met een snel genomen vrije trap. Basiņš springt en kopt de bal. Dreimanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 30%, Leeds 70%.
FK Tinkar - Leeds 2:0

55e minuut.
Tītiņš is nu in balbezit. Nāris rent richting de bal. Tītiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Saulvedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulvedis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tensbergs geeft een hoge lob. Saulvedis rent richting de bal. Saulvedis probeert naar een medespeler te passen. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Censaitis is nu in balbezit. Censaitis geeft een hoge lob. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš schiet op doel. Grūbiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lāčplēsis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaunozols de bal. Krācējs met een sublieme pass. Daar is Tītiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap. Legzdiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - Leeds 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 53%, Leeds 47%.
FK Tinkar - Leeds 2:1