Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds FK Tinkar
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Auziņš rent richting de bal. Auziņš speelt de bal door. Krācējs is nu in balbezit. Ikstens rent richting de bal. Ikstens schiet op doel. Legzdiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Grūbiņš de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelgavnieks zal de hoekschop nemen. Tītiņš krijgt zijn hoofd ertegen. Legzdiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krācējs probeert naar een medespeler te passen. Basiņš rent richting de bal. Tensbergs rent richting de bal. Basiņš onderschept slim de pass. Basiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jaunozols met een snelle inworp. Bubulis probeert de bal met de borst te controleren. Bubulis passt de bal met de wreef. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Runcis geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dubra zal de hoekschop nemen. Paugurknābis is nu in balbezit. Paugurknābis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds 75%, FK Tinkar 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leeds - FK Tinkar 0:0

49e minuut.
Bubulis is nu in balbezit. Dubra verovert de bal door een tackle van achteren. Auziņš speelt de bal door. Basiņš rent richting de bal. Basiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Basiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tensbergs is nu in balbezit. Basiņš onderschept slim de pass. Basiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds - FK Tinkar 0:1

77e minuut.
Jaunozols heeft problemen om de bal te vangen. Basiņš rent richting de bal. Bubulis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bubulis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Rucis verovert de bal door een tackle van achteren. Rucis met een sublieme pass. Bubulis heeft problemen om de bal te vangen. Auziņš rent richting de bal. Auziņš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds 64%, FK Tinkar 36%.
Leeds - FK Tinkar 0:1