Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seenes fc niga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Veidenbaums geeft de bal voor. Laugalis rent richting de bal. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siens rent richting de bal. Siens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - fc niga 0:1

16e minuut.
Grīntāls geeft een lange en hoge pass. Mudiņš rent richting de bal. Mudiņš geeft de bal voor. Pumpucs is nu in balbezit. Pumpucs schiet op doel. Krisks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Siens de bal. Ribiņš is nu in balbezit. Siens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siens krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Bronis met een snelle inworp. Siens is nu in balbezit. Siens schiet op doel. Dripe kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziepnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziepnieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - fc niga 0:2

28e minuut.
Pumpucs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ārietis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziepnieks is nu in balbezit. Ziepnieks haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dripe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Laugalis rent richting de bal. Laugalis geeft een hoge lob. Inworp. Pliekāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dripe kopt de bal weg. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens draait met de bal, schiet en ... Māters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Veidenbaums kopt de bal weg. Ribiņš rent richting de bal. Siens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siens krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 57%, fc niga 43%.
seenes - fc niga 0:2

78e minuut.
Dripe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urbis met een snelle inworp. Mundziņš is nu in balbezit. Mundziņš schiet op doel. Māters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 46%, fc niga 54%.
seenes - fc niga 0:2