Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liepājas metalurg Latvijas 2 izlase
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Grāmatnieks kopt de bal weg. Rūsiņš rent richting de bal. Met opzet legt Mācītājs zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mācītājs moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mācītājs schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Drupačs verovert de bal door een tackle van achteren. Drupačs passt de bal zonder na te denken. Krams bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkevičs onderschept slim de pass. Petkevičs schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Petkevičs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rūsiņš met een snelle inworp. Klungelig pakt Cipa de bal. Cipa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulbergs zal de hoekschop nemen. Petkevičs kopt de bal weg. Drupačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drupačs schiet op doel. Ķeceris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mikainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikainis geeft een hoge lob. Rūsiņš kopt de bal weg. Līgojānis heeft problemen om de bal te vangen. Līgojānis haalt uit met een fantastische trap. Štelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liepājas metalurg - Latvijas 2 izlase 1:0

42e minuut.
Erdmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Erdmanis speelt de bal door. Grietiņš rent richting de bal. Cipa rent richting de bal. Cipa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liepājas metalurg 52%, Latvijas 2 izlase 48%.
Liepājas metalurg - Latvijas 2 izlase 1:0

55e minuut.
Grietiņš kopt de bal weg. Daar is Grāmatnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grāmatnieks speelt de bal door. Līgojānis bereikt de bal nog maar net als eerste. Līgojānis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Grāmatnieks geeft een hoge lob. Daar is Grietiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Līgojānis rent richting de bal. Līgojānis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liepājas metalurg - Latvijas 2 izlase 2:0

77e minuut.
Grietiņš rent richting de bal. Grietiņš geeft de bal voor. Grāmatnieks met een sublieme pass. Līgojānis is nu in balbezit. Līgojānis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aldaris heeft problemen om de bal te vangen. Aldaris passt de bal zonder na te denken. Petkevičs is nu in balbezit. Petkevičs geeft een lange en hoge pass. Drupačs maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Petkevičs is nu in balbezit. Petkevičs geeft een lange en hoge pass. Drupačs kopt de bal weg. Kulbergs rent richting de bal. Kulbergs geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liepājas metalurg 46%, Latvijas 2 izlase 54%.
Liepājas metalurg - Latvijas 2 izlase 2:0