Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seenes Leeds
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Visendorfs de bal. Tītiņš rent richting de bal. Visendorfs maakt een afschuwelijke overtreding. Visendorfs krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ārietis rent richting de bal. Ārietis probeert naar een medespeler te passen. Pumpucs is nu in balbezit. Pumpucs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Runcis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Urbis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kvēps komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis is nu in balbezit. Ārietis is nu in balbezit. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs haalt uit met een fantastische trap. Dreimanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jaunozols bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaunozols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dāvidsons zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tītiņš is nu in balbezit. Tītiņš schiet op doel. Māters bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - Leeds 0:1

36e minuut.
Vējnesis rent richting de bal. Vējnesis geeft de bal voor. Dāvidsons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ārietis rent richting de bal. Ārietis schiet op doel. Dreimanis bokst de bal weg.

38e minuut.
Tītiņš rent richting de bal. Visendorfs is nu in balbezit. Saulvedis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tītiņš de bal. Tītiņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 39%, Leeds 61%.
seenes - Leeds 0:1

54e minuut.
Tītiņš rent richting de bal. Saulvedis is nu in balbezit. Saulvedis passt de bal in één keer door. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš draait met de bal, schiet en ... Māters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ārietis onderschept slim de pass. Ārietis speelt de bal door. Runcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs schiet op doel. Dreimanis bokst de bal weg.

76e minuut.
Ārietis passt de bal zonder na te denken. Pumpucs rent richting de bal. Runcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpucs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Censaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Censaitis geeft de bal voor. Jelgavnieks probeert naar een medespeler te passen. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - Leeds 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 39%, Leeds 61%.
seenes - Leeds 0:2