Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tinkar fc niga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Stirnis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paugurknābis met de inworp. Auziņš is nu in balbezit. Auziņš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pliekāns is nu in balbezit. Ērmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Basiņš rent richting de bal. Auziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Auziņš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pliekāns passt de bal zonder na te denken. Ziepnieks rent richting de bal. Siens is nu in balbezit. Ziepnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziepnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mundziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Mundziņš passt de bal met de wreef. Ziepnieks is nu in balbezit. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - fc niga 0:1

23e minuut.
Pliekāns rent richting de bal. Pliekāns passt de bal met de wreef. Ziepnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziepnieks schiet op doel. Legzdiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - fc niga 0:2

26e minuut.
Inworp. Mundziņš met de inworp. Grīntāls is nu in balbezit. Paugurknābis verovert de bal door een tackle van achteren. Paugurknābis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grīntāls kopt de bal weg. Ērmanis is nu in balbezit. Mundziņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mundziņš krijgt een gele kaart. Ērmanis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Ziepnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Siens is nu in balbezit. Siens haalt uit met een fantastische trap. Grūbiņš probeert de bal aan de voet te houden. Legzdiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - fc niga 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 41%, fc niga 59%.
FK Tinkar - fc niga 0:3

49e minuut.
Veidenbaums geeft een hoge lob. Inworp. Lāčplēsis met de inworp. Dubra rent richting de bal. Dubra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Krācējs passt de bal in één keer door. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens speelt de bal door. Ziepnieks is nu in balbezit. Ziepnieks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Veidenbaums rent richting de bal. Dubra onderschept slim de pass. Dubra probeert naar een medespeler te passen. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Ņiživijs met een harde bal richting middenveld. Auziņš kopt de bal weg. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Siens schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Legzdiņš trapt de bal weg. Auziņš is nu in balbezit. Auziņš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Siens kopt de bal weg. Nāris controleert de bal met de borst. Nāris geeft de bal voor. Basiņš is nu in balbezit. Basiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - fc niga 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 46%, fc niga 54%.
FK Tinkar - fc niga 1:3