Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tinkar seenes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ērmanis speelt de bal door. Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķesteris is nu in balbezit. Olmārs verovert de bal door een tackle van achteren. Olmārs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ērmanis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pumpucs. Ērmanis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nāris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olmārs probeert de bal met de borst te controleren. Basiņš is nu in balbezit. Olmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmārs schiet op doel. Māters bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Vējnesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējnesis passt de bal met de wreef. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Krācējs rent richting de bal. Vējnesis onderschept slim de pass. Vējnesis met een sublieme pass. Ārietis rent richting de bal. Ārietis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Legzdiņš trapt de bal weg. Ribiņš kopt de bal weg. Daar is Nāris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ērmanis onderschept slim de pass. Basiņš is nu in balbezit. Olmārs is nu in balbezit. Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš draait met de bal, schiet en ... Laugalis probeert de bal aan de voet te houden. Basiņš is nu in balbezit. Basiņš haalt uit met een fantastische trap. Māters bokst de bal weg.

40e minuut.
Visendorfs rent richting de bal. Olmārs rent richting de bal. Visendorfs maakt een afschuwelijke overtreding. Visendorfs krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Olmārs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krācējs met een snel genomen vrije trap. Laugalis is nu in balbezit. Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš haalt uit met een fantastische trap. Māters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - seenes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 50%, seenes 50%.
FK Tinkar - seenes 1:0

54e minuut.
Krācējs passt de bal in één keer door. Olmārs rent richting de bal. Olmārs passt de bal met de wreef. Basiņš rent richting de bal. Basiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - seenes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 42%, seenes 58%.
FK Tinkar - seenes 2:0