Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seenes Liepājas metalurg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Laugalis rent richting de bal. Cipa onderschept slim de pass. Līgojānis is nu in balbezit. Līgojānis haalt uit met een fantastische trap. Māters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - Liepājas metalurg 0:1

24e minuut.
Kvēps is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kvēps neemt de hoekschop. Visendorfs bereikt de bal nog maar net als eerste. Visendorfs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Visendorfs onderschept slim de pass. Bortiņš is nu in balbezit. Bortiņš passt de bal zonder na te denken. Līgojānis rent richting de bal. Līgojānis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grāmatnieks geeft de bal voor. Laugalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laugalis geeft de bal voor. Legers is nu in balbezit. Legers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 62%, Liepājas metalurg 38%.
seenes - Liepājas metalurg 0:1

50e minuut.
Pumpucs is nu in balbezit. Pumpucs draait met de bal, schiet en ... Ķeceris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vējnesis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Purvlīcis bokst de bal weg.

56e minuut.
Mikainis speelt de bal door. Kvēps bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvēps probeert naar een medespeler te passen. Ārietis rent richting de bal. Ārietis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kvēps rent richting de bal. Kvēps passt de bal zonder na te denken. Cipa rent richting de bal. Cipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - Liepājas metalurg 0:2

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purvlīcis trapt de bal weg van het doel. Ribiņš kopt de bal weg. Ārietis rent richting de bal. Ārietis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Grāmatnieks met een sublieme pass. Bortiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 40%, Liepājas metalurg 60%.
seenes - Liepājas metalurg 0:2