Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvijas 2 izlase FK Tinkar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Daar is Petkevičs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmārs rent richting de bal. Petkevičs is nu in balbezit. Olmārs onderschept slim de pass. Olmārs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ērmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ērmanis passt de bal met de wreef. Lāčplēsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaris onderschept slim de pass. Aldaris geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lāčplēsis onderschept slim de pass. Inworp. Petkevičs met de inworp. Aldaris is nu in balbezit. Aldaris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas 2 izlase 50%, FK Tinkar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvijas 2 izlase - FK Tinkar 0:0

46e minuut.
Petkevičs is nu in balbezit. Petkevičs passt de bal met de wreef. Olmārs met een sublieme pass. Basiņš rent richting de bal. Basiņš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Aldaris passt de bal met de wreef. Trejacis is nu in balbezit. Trejacis passt de bal met de wreef. Drupačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drupačs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Basiņš is nu in balbezit. Grietiņš rent richting de bal. Basiņš is nu in balbezit. Basiņš draait met de bal, schiet en ... Štelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvijas 2 izlase - FK Tinkar 0:1

62e minuut.
Ērmanis kopt de bal weg. Klungelig pakt Petkevičs de bal. Petkevičs met een sublieme pass. Drupačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drupačs draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Krācējs met een sublieme pass. Klungelig pakt Basiņš de bal. Grietiņš is nu in balbezit. Olmārs is nu in balbezit. Olmārs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dubra speelt de bal door. Nāris rent richting de bal. Kulbergs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulbergs krijgt een gele kaart. Nāris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ērmanis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Štelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Krācējs kopt de bal weg. Dubra is nu in balbezit. Dubra speelt de bal door. Basiņš is nu in balbezit. Basiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lāčplēsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaris onderschept slim de pass. Aldaris probeert naar een medespeler te passen. Trejacis is nu in balbezit. Trejacis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas 2 izlase 56%, FK Tinkar 44%.
Latvijas 2 izlase - FK Tinkar 0:1