Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tinkar Latvijas 2 izlase
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Aldaris verovert de bal door een tackle van achteren. Aldaris speelt de bal door. Drupačs is nu in balbezit. Drupačs draait met de bal, schiet en ... Legzdiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - Latvijas 2 izlase 0:1

24e minuut.
Stilbiņš probeert de bal aan de voet te houden. Auziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš rent richting de bal. Auziņš onderschept slim de pass. Auziņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pusbarnieks speelt de bal door. Ērmanis probeert naar een medespeler te passen. Ķepainis is nu in balbezit. Drupačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drupačs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Iesmiņš is nu in balbezit. Paugurknābis onderschept slim de pass. Paugurknābis met een sublieme pass. Auziņš rent richting de bal. Auziņš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 54%, Latvijas 2 izlase 46%.
FK Tinkar - Latvijas 2 izlase 0:1

47e minuut.
Iesmiņš is nu in balbezit. Auziņš rent richting de bal. Auziņš passt de bal met de wreef. Basiņš rent richting de bal. Basiņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kulbergs rent richting de bal. Kulbergs geeft een hoge lob. Nāris met een sublieme pass. Basiņš is nu in balbezit. Basiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ērmanis speelt de bal door. Dubra rent richting de bal. Dubra passt de bal in één keer door. Basiņš rent richting de bal. Basiņš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ņiživijs probeert de bal aan de voet te houden. Drupačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķepainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drupačs rent richting de bal. Drupačs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Legzdiņš met een harde bal richting middenveld. Auziņš kopt de bal weg. Grietiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Krācējs probeert naar een medespeler te passen. Dubra is nu in balbezit. Dubra passt de bal zonder na te denken. Basiņš rent richting de bal. Basiņš draait met de bal, schiet en ... Štelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mācītājs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubra rent richting de bal. Dubra met een sublieme pass. Auziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Auziņš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 43%, Latvijas 2 izlase 57%.
FK Tinkar - Latvijas 2 izlase 0:1