Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedasad0 seenes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Berks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berks geeft de bal voor. Inworp. Vējnesis met een snelle inworp. Ārietis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ārietis onderschept slim de pass. Ārietis met een sublieme pass. Pumpucs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpucs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ķimenis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedasad0 - seenes 0:1

32e minuut.
Kovaļevskis passt de bal zonder na te denken. Vējnesis is nu in balbezit. Berks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vējnesis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ārietis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedasad0 - seenes 0:2

44e minuut.
Pumpucs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lediņš komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Dripe geeft een hoge lob. Ribiņš rent richting de bal. Ribiņš speelt de bal door. Lediņš rent richting de bal. Lediņš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedasad0 54%, seenes 46%.
mohamedasad0 - seenes 0:2

49e minuut.
Visendorfs verovert de bal door een tackle van achteren. Visendorfs geeft een hoge lob. Lediņš rent richting de bal. Lediņš schiet op doel. Vējnesis kopt de bal weg. Gāršnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ribiņš geeft de bal voor. Visendorfs is nu in balbezit. Visendorfs passt de bal met de wreef. Lediņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lediņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Berks de bal onder controle te krijgen. Visendorfs bereikt de bal nog maar net als eerste. Visendorfs geeft de bal voor. Klungelig pakt Lediņš de bal. Lediņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedasad0 65%, seenes 35%.
mohamedasad0 - seenes 0:2