Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seenes mohamedasad0
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


28e minuut.
Kovaļevskis kopt de bal weg. Vējnesis heeft problemen om de bal te vangen. Ševčenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vējnesis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vējnesis met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lediņš is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - mohamedasad0 1:0

31e minuut.
Visendorfs met een sublieme pass. Ārietis is nu in balbezit. Ārietis passt de bal met de wreef. Lediņš is nu in balbezit. Lediņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - mohamedasad0 2:0

42e minuut.
Bahmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Bahmanis met een sublieme pass. Kalugins rent richting de bal. Apsītis rent richting de bal. Apsītis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seenes - mohamedasad0 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 57%, mohamedasad0 43%.
seenes - mohamedasad0 2:1

47e minuut.
Ārietis passt de bal in één keer door. Lediņš rent richting de bal. Soms schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soms krijgt een gele kaart. Lediņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ārietis wilt de vrije trap nemen. Gāršnieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Laugalis speelt de bal door. Paukšts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ārietis maakt een afschuwelijke overtreding. Ārietis krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mudiņš geeft een hoge lob. Inworp. Sprukulis met een snelle inworp. Apsītis controleert de bal met de borst. Apsītis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seenes 50%, mohamedasad0 50%.
seenes - mohamedasad0 2:1