Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds Liepājas metalurg
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Rūsiņš met een sublieme pass. Bortiņš probeert naar een medespeler te passen. Līgojānis rent richting de bal. Cipa rent richting de bal. Cipa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ikstens kopt de bal weg. Tītiņš is nu in balbezit. Mikainis begaat een overtreding. Mikainis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Grāmatnieks passt de bal met de wreef. Censaitis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Līgojānis. Līgojānis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds 65%, Liepājas metalurg 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leeds - Liepājas metalurg 0:0

47e minuut.
Cipa is nu in balbezit. Cipa met een sublieme pass. Tensbergs speelt de bal door. Līgojānis is nu in balbezit. Līgojānis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Legers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jaunozols de bal. Cipa verovert de bal door een tackle van achteren. Cipa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Runcis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds - Liepājas metalurg 0:1

61e minuut.
Ikstens heeft problemen om de bal te vangen. Grāmatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ikstens zijn tegenspeler op de grond. Grāmatnieks raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Grāmatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Grāmatnieks speelt de bal door. Censaitis probeert de bal met de borst te controleren. Rūsiņš is nu in balbezit. Rūsiņš geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds - Liepājas metalurg 0:2

74e minuut.
Grāmatnieks rent richting de bal. Bubulis rent richting de bal. Bubulis passt de bal in één keer door. Līgojānis is nu in balbezit. Līgojānis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Runcis geeft een hoge lob. Ikstens kopt de bal weg. Daar is Ķeceris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tītiņš rent richting de bal. Tītiņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Runcis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dāvidsons komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds 61%, Liepājas metalurg 39%.
Leeds - Liepājas metalurg 0:2