Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liepājas metalurg Leeds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Liekmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ķirbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbis speelt de bal door. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cipa passt de bal met de wreef. Līgojānis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tensbergs is nu in balbezit. Līgojānis verovert de bal door een tackle van achteren. Līgojānis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jaunozols geeft de bal voor. Bortiņš probeert de bal aan de voet te houden. Pentelis rent richting de bal. Tītiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Tītiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Legers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelgavnieks rent richting de bal. Jelgavnieks speelt de bal door. Tītiņš is nu in balbezit. Tītiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liepājas metalurg - Leeds 0:1

38e minuut.
Mikainis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelgavnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ikstens is nu in balbezit. Ikstens geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Liepājas metalurg - Leeds 0:2

45e minuut.
Rūsiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grāmatnieks. Grāmatnieks krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liepājas metalurg 59%, Leeds 41%.
Liepājas metalurg - Leeds 0:2

49e minuut.
Jaunozols rent richting de bal. Cipa verovert de bal door een tackle van achteren. Cipa probeert naar een medespeler te passen. Līgojānis is nu in balbezit. Līgojānis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Censaitis met een snelle inworp. Ķirbis rent richting de bal. Liekmanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ķirbis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ķirbis kan niet meer verder spelen. Strods komt het veld opgelopen. Ikstens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bortiņš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smiltnieks komt het veld opgelopen. Strods geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Jaunozols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaunozols met een sublieme pass. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Līgojānis rent richting de bal. Līgojānis schiet op doel. Tensbergs probeert naar een medespeler te passen. Cipa is nu in balbezit. Cipa draait met de bal, schiet en ... Dreimanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Legers bereikt de bal nog maar net als eerste. Legers geeft de bal voor. Tensbergs heeft problemen om de bal te vangen. Līgojānis rent richting de bal. Līgojānis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liepājas metalurg - Leeds 1:2

77e minuut.
Jaunozols geeft de bal voor. Cipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipa passt de bal met de wreef. Līgojānis bereikt de bal nog maar net als eerste. Līgojānis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dreimanis trapt de bal weg van het doel. Ikstens met een sublieme pass. Pentelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš onderschept slim de pass. Tītiņš schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Liekmanis rent richting de bal. Strods verovert de bal door een tackle van achteren. Strods geeft een hoge lob. Tītiņš is nu in balbezit. Tītiņš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liepājas metalurg 46%, Leeds 54%.
Liepājas metalurg - Leeds 1:2