Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tinkar mohamedasad0
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ērmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Ērmanis met een sublieme pass. Olmārs probeert naar een medespeler te passen. Basiņš rent richting de bal. Basiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - mohamedasad0 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Soms de bal. Olmārs is nu in balbezit. Soms begaat een overtreding. Soms krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Soms rent richting de bal. Olmārs met een sublieme pass. Daar is Soms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmārs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mugulis onderschept slim de pass. Paukšts rent richting de bal. Paukšts met een sublieme pass. Kalugins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalugins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Basiņš rent richting de bal. Paukšts onderschept slim de pass. Paukšts geeft een lange en hoge pass. Kalugins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalugins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 27%, mohamedasad0 73%.
FK Tinkar - mohamedasad0 1:0

70e minuut.
Dubra passt de bal met de wreef. Krācējs geeft de bal voor. Soms bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Basiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - mohamedasad0 2:0

81e minuut.
Olmārs rent richting de bal. Olmārs geeft een lange en hoge pass. Paugurknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paugurknābis haalt uit met een fantastische trap. Gāršnieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tinkar - mohamedasad0 3:0

83e minuut.
Ērmanis heeft problemen om de bal te vangen. Krācējs probeert naar een medespeler te passen. Basiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiņš schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Krācējs speelt de bal door. Basiņš rent richting de bal. Basiņš passt de bal met de wreef. Olmārs is nu in balbezit. Olmārs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Sprukulis met een sublieme pass. Apsītis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krācējs. Apsītis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tinkar 45%, mohamedasad0 55%.
FK Tinkar - mohamedasad0 3:0