Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedasad0 FK Tinkar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ērmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apsītis onderschept slim de pass. Apsītis speelt de bal door. Kalugins is nu in balbezit. Kalugins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedasad0 - FK Tinkar 1:0

9e minuut.
Soms heeft problemen om de bal te vangen. Soms met een sublieme pass. Kalugins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalugins haalt uit met een fantastische trap. Ņiživijs onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bahmanis zal de hoekschop nemen. Kalugins krijgt zijn hoofd ertegen. Legzdiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedasad0 - FK Tinkar 2:0

19e minuut.
Soms passt de bal met de wreef. Sprukulis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ērmanis. Sprukulis raakt geblesseerd tijdens het duel. Soms met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Apsītis passt de bal zonder na te denken. Paukšts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basiņš. Basiņš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedasad0 46%, FK Tinkar 54%.
mohamedasad0 - FK Tinkar 2:0

47e minuut.
Dubra is nu in balbezit. Mugulis begaat een overtreding. Dubra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krācējs met een snel genomen vrije trap. Soms kan de bal niet met de borst controleren. Auziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Auziņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Auziņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berks rent richting de bal. Paugurknābis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berks wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berks kan niet meer verder spelen. Ševčenko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kovaļevskis geeft de bal voor. Ērmanis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ķimenis de bal onder controle te krijgen. Basiņš rent richting de bal. Basiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedasad0 - FK Tinkar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedasad0 54%, FK Tinkar 46%.
mohamedasad0 - FK Tinkar 2:1