Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvijas 2 izlase seenes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ķepainis met een sublieme pass. Drupačs is nu in balbezit. Laugalis is nu in balbezit. Drupačs verovert de bal door een tackle van achteren. Drupačs schiet op doel. Paal! Aldaris is nu in balbezit. Aldaris schiet op doel. Māters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvijas 2 izlase - seenes 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Erdmanis de bal. Erdmanis passt de bal zonder na te denken. Mudiņš rent richting de bal. Ķepainis onderschept slim de pass. Ķepainis haalt uit met een fantastische trap. Māters bokst de bal weg.

16e minuut.
Ārietis is nu in balbezit. Iesmiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Iesmiņš passt de bal zonder na te denken. Drupačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drupačs draait met de bal, schiet en ... Māters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Petkevičs verovert de bal door een tackle van achteren. Petkevičs passt de bal in één keer door. Drupačs is nu in balbezit. Drupačs draait met de bal, schiet en ... Māters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvijas 2 izlase - seenes 2:0

30e minuut.
Pumpucs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lediņš komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mācītājs passt de bal met de wreef. Ribiņš rent richting de bal. Ribiņš geeft een hoge lob. Lediņš rent richting de bal. Lediņš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vējnesis onderschept slim de pass. Vējnesis speelt de bal door. Erdmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lediņš onderschept slim de pass. Lediņš haalt uit met een fantastische trap. Štelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas 2 izlase 47%, seenes 53%.
Latvijas 2 izlase - seenes 2:0

49e minuut.
Vējnesis onderschept slim de pass. Vējnesis speelt de bal door. Ārietis is nu in balbezit. Ārietis draait met de bal, schiet en ... Štelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Grietiņš geeft een lange en hoge pass. Ribiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribiņš passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lediņš de bal. Lediņš draait met de bal, schiet en ... Štelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Visendorfs speelt de bal door. Lediņš rent richting de bal. Lediņš haalt uit met een fantastische trap. Ārietis is nu in balbezit. Ārietis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ķesteris geeft een hoge lob. Inworp. Aldaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ķepainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķepainis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Urbis rent richting de bal. Petkevičs is nu in balbezit. Urbis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petkevičs roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Petkevičs kan niet meer verder spelen. Pusbarnieks komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas 2 izlase 58%, seenes 42%.
Latvijas 2 izlase - seenes 2:0