Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liepājas metalurg FK Tinkar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Pentelis rent richting de bal. Dubra verovert de bal door een tackle van achteren. Dubra speelt de bal door. Basiņš rent richting de bal. Basiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Basiņš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neibāds komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Ķeceris probeert naar een medespeler te passen. Cipa rent richting de bal. Krācējs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krācējs krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ņiživijs is nu in balbezit. Ņiživijs probeert naar een medespeler te passen. Neibāds rent richting de bal. Olmārs rent richting de bal. Olmārs schiet op doel. Purvlīcis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Grāmatnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmārs bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmārs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liepājas metalurg 35%, FK Tinkar 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liepājas metalurg - FK Tinkar 0:0

54e minuut.
Bortiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krācējs is nu in balbezit. Krācējs passt de bal zonder na te denken. Dubra rent richting de bal. Dubra geeft een lange en hoge pass. Purvlīcis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Legzdiņš probeert naar een medespeler te passen. Bortiņš heeft problemen om de bal te vangen. Bortiņš probeert naar een medespeler te passen. Neibāds rent richting de bal. Neibāds draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Purvlīcis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Grāmatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmārs onderschept slim de pass. Olmārs met een sublieme pass. Neibāds rent richting de bal. Neibāds draait met de bal, schiet en ... Purvlīcis bokst de bal weg.

88e minuut.
Ērmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipa verovert de bal door een tackle van achteren. Cipa passt de bal met de wreef. Līgojānis rent richting de bal. Līgojānis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liepājas metalurg 47%, FK Tinkar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liepājas metalurg - FK Tinkar 0:0