Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvijas 2 izlase fc niga
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Pliekāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Erdmanis probeert naar een medespeler te passen. Ziepnieks rent richting de bal. Ziepnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Drupačs met een sublieme pass. Ķepainis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mundziņš zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mundziņš naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ķepainis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Pliekāns onderschept slim de pass. Pliekāns speelt de bal door. Pusbarnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Siens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Grietiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grietiņš geeft een hoge lob. Ķepainis is nu in balbezit. Pliekāns verovert de bal door een tackle van achteren. Pliekāns geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvijas 2 izlase - fc niga 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas 2 izlase 63%, fc niga 37%.
Latvijas 2 izlase - fc niga 0:1

65e minuut.
Erdmanis rent richting de bal. Bronis onderschept slim de pass. Bronis speelt de bal door. Ziepnieks rent richting de bal. Ziepnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ziepnieks is nu in balbezit. Siens bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkevičs verovert de bal door een tackle van achteren. Ziepnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziepnieks draait met de bal, schiet en ... Štelle bokst de bal weg.

77e minuut.
Grīntāls met een sublieme pass. Klungelig pakt Siens de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkevičs. Siens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siens met een snel genomen vrije trap. Štelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas 2 izlase 54%, fc niga 46%.
Latvijas 2 izlase - fc niga 0:1