Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Druid United Dokeri
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Plinte passt de bal zonder na te denken. Lidonis is nu in balbezit. Lidonis geeft de bal voor. Šalkonis rent richting de bal. Šalkonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Gaļickis de bal. Geibovičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Geibovičs passt de bal in één keer door. Prīdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - Dokeri 1:0

17e minuut.
Baltrums geeft de bal voor. Inworp. Čepulis met de inworp. Geibovičs rent richting de bal. Geibovičs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - Dokeri 2:0

26e minuut.
Kukainis is nu in balbezit. Lidonis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukainis. Kukainis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lidonis probeert naar een medespeler te passen. Gaļickis rent richting de bal. Gaļickis passt de bal met de wreef. Zelks is nu in balbezit. Zelks geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Čepulis met een snelle inworp. Klungelig pakt Geibovičs de bal. Geibovičs schiet op doel. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns schiet op doel. Kovaļevskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Druid United 50%, Dokeri 50%.
Green Druid United - Dokeri 2:0

51e minuut.
Bisenieks rent richting de bal. Stāmurs onderschept slim de pass. Met opzet legt Bisenieks zijn tegenspeler op de grond. Bisenieks krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Gaļickis rent richting de bal. Plinte begaat een overtreding. Gaļickis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zibeņmetis met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Geibovičs de bal. Skuja probeert naar een medespeler te passen. Šalkonis is nu in balbezit. Šalkonis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kukainis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ķēniņš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Druid United 45%, Dokeri 55%.
Green Druid United - Dokeri 2:0