Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Druid United FK Rigas Bastions
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Vējiņš geeft de bal voor. Dziļums is nu in balbezit. Prīdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Prīdāns haalt uit met een fantastische trap. Landmanis onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smirnovs zal de hoekschop nemen. Kaušelis heeft problemen om de bal te vangen. Prīdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gaļickis is nu in balbezit. Gaļickis passt de bal zonder na te denken. Prīdāns rent richting de bal. Prīdāns draait met de bal, schiet en ... Melderis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - FK Rigas Bastions 1:0

23e minuut.
Ķēniņš verovert de bal door een tackle van achteren. Zirgs verovert de bal door een tackle van achteren. Bisenieks met een sublieme pass. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Zirgs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ķēniņš onderschept slim de pass. Ķēniņš probeert naar een medespeler te passen. Prīdāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - FK Rigas Bastions 2:0

38e minuut.
Zirgs speelt de bal door. Daar is Labrocis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaušelis rent richting de bal. Geibovičs rent richting de bal. Geibovičs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Druid United 40%, FK Rigas Bastions 60%.
Green Druid United - FK Rigas Bastions 2:0

52e minuut.
Kaušelis rent richting de bal. Kaušelis geeft een hoge lob. Bisenieks heeft problemen om de bal te vangen. Labrocis rent richting de bal. Labrocis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - FK Rigas Bastions 2:1

81e minuut.
Zirgs is nu in balbezit. Ķēniņš verovert de bal door een tackle van achteren. Ķēniņš passt de bal met de wreef. Labrocis rent richting de bal. Labrocis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Druid United 58%, FK Rigas Bastions 42%.
Green Druid United - FK Rigas Bastions 2:1