Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dokeri FK Rigas Bastions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Plinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Plinte passt de bal met de wreef. Rīdūzis is nu in balbezit. Rīdūzis geeft een lange en hoge pass. Šalkonis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zirgs geeft een lange en hoge pass. Gustiņš met een sublieme pass. Mailītis rent richting de bal. Labrocis onderschept slim de pass. Labrocis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kovaļevskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zālmanis is nu in balbezit. Zālmanis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Puikāns verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skuja. Puikāns raakt geblesseerd tijdens het duel. Puikāns zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Labrocis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sāliņš is nu in balbezit. Sāliņš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skuja de bal. Labrocis rent richting de bal. Labrocis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dokeri - FK Rigas Bastions 0:1

31e minuut.
Meitietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Meitietis speelt de bal door. Plinte probeert naar een medespeler te passen. Šalkonis is nu in balbezit. Šalkonis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dokeri - FK Rigas Bastions 1:1

38e minuut.
Labrocis verovert de bal door een tackle van achteren. Labrocis passt de bal zonder na te denken. Skuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirgs verovert de bal door een tackle van achteren. Zirgs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dokeri 48%, FK Rigas Bastions 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dokeri - FK Rigas Bastions 1:1

48e minuut.
Runcis verovert de bal door een tackle van achteren. Mailītis rent richting de bal. Puikāns onderschept slim de pass. Zirgs is nu in balbezit. Zirgs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mailītis verovert de bal door een tackle van achteren. Mailītis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Landmanis de bal. Šalkonis is nu in balbezit. Šalkonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sāliņš met een snelle inworp. Zirgs rent richting de bal. Zirgs geeft een lange en hoge pass. Gustiņš heeft problemen om de bal te vangen. Gustiņš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Veilands met een snelle inworp. Puikāns rent richting de bal. Puikāns geeft een hoge lob. Labrocis rent richting de bal. Labrocis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dziļums geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rīdūzis met een snelle inworp. Plinte rent richting de bal. Plinte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dokeri 44%, FK Rigas Bastions 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dokeri - FK Rigas Bastions 1:1