Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baesolone Līkumi
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Puslācis geeft de bal voor. Rogovs kopt de bal weg. Klungelig pakt Birzulis de bal. Gibze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
baesolone - Līkumi 0:1

11e minuut.
Ziemeļgulbis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Birzulis de bal. Zilacis met een sublieme pass. Gibze is nu in balbezit. Gibze haalt uit met een fantastische trap. Piektdienis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Blīkšķis is nu in balbezit. Blīkšķis geeft een hoge lob. Gibze is nu in balbezit. Broļnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broļnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baesolone - Līkumi 0:2

21e minuut.
Zilacis passt de bal met de wreef. Gibze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakaris onderschept slim de pass. Broļnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Broļnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ļepatnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Godvars verovert de bal door een tackle van achteren. Godvars met een sublieme pass. Gibze heeft problemen om de bal te vangen. Gibze haalt uit met een fantastische trap. Piektdienis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zilacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilacis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baesolone - Līkumi 0:3

42e minuut.
Zilacis heeft problemen om de bal te vangen. Zilacis geeft een lange en hoge pass. Broļnieks is nu in balbezit. Broļnieks schiet op doel. Piektdienis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baesolone - Līkumi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baesolone 50%, Līkumi 50%.
baesolone - Līkumi 0:4

49e minuut.
Godvars bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūdrainis rent richting de bal. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūdrainis rent richting de bal. Ūdrainis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
baesolone - Līkumi 1:4

62e minuut.
Blīkšķis verovert de bal door een tackle van achteren. Blīkšķis met een sublieme pass. Klungelig pakt Klikats de bal. Gibze rent richting de bal. Gibze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ziemeļgulbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaļais onderschept slim de pass. Gudrelis probeert naar een medespeler te passen. Stilbiņš rent richting de bal. Stilbiņš probeert naar een medespeler te passen. Augusts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Godprātis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogovs is nu in balbezit. Rogovs geeft de bal voor. Broļnieks is nu in balbezit. Broļnieks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baesolone 46%, Līkumi 54%.
baesolone - Līkumi 1:4