Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
w3k FK Rigas Bastions
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Siliņš rent richting de bal. Augusts onderschept slim de pass. Vaidelotis rent richting de bal. Augusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gustiņš met een sublieme pass. Zirgs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirgs passt de bal in één keer door. Labrocis is nu in balbezit. Labrocis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - FK Rigas Bastions 0:1

36e minuut.
Mačs met een sublieme pass. Vaidelotis rent richting de bal. Vaidelotis probeert naar een medespeler te passen. Augusts is nu in balbezit. Augusts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
w3k - FK Rigas Bastions 1:1

42e minuut.
Biezais is nu in balbezit. Labrocis onderschept slim de pass. Labrocis probeert naar een medespeler te passen. Augusts rent richting de bal. Augusts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: w3k 49%, FK Rigas Bastions 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
w3k - FK Rigas Bastions 1:1

48e minuut.
Zirgs onderschept slim de pass. Pičs rent richting de bal. Zirgs onderschept slim de pass. Zirgs draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Labrocis is nu in balbezit. Labrocis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Augusts heeft problemen om de bal te vangen. Duselis is nu in balbezit. Augusts verovert de bal door een tackle van achteren. Augusts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
w3k - FK Rigas Bastions 2:1

73e minuut.
Puikāns is nu in balbezit. Vaidelotis onderschept slim de pass. Vaidelotis probeert naar een medespeler te passen. Labrocis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrocis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Griģis met een sublieme pass. Mačs bereikt de bal nog maar net als eerste. Puikāns begaat een overtreding. Mačs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Daar is Griģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duselis rent richting de bal. Duselis passt de bal zonder na te denken. Labrocis is nu in balbezit. Labrocis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: w3k 60%, FK Rigas Bastions 40%.
w3k - FK Rigas Bastions 2:1
w3k