Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Druid United w3k
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Gaļickis passt de bal in één keer door. Geibovičs is nu in balbezit. Geibovičs speelt de bal door. Prīdāns heeft problemen om de bal te vangen. Prīdāns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kukainis is nu in balbezit. Vaidelotis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaidelotis passt de bal zonder na te denken. Augusts rent richting de bal. Augusts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vectirāns is nu in balbezit. Prīdāns onderschept slim de pass. Prīdāns probeert naar een medespeler te passen. Geibovičs rent richting de bal. Geibovičs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - w3k 1:0

34e minuut.
Gudrītis is nu in balbezit. Vējiņš onderschept slim de pass. Vējiņš geeft een lange en hoge pass. Prīdāns rent richting de bal. Prīdāns schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - w3k 2:0

41e minuut.
Mačs rent richting de bal. Mačs passt de bal in één keer door. Vaidelotis rent richting de bal. Augusts rent richting de bal. Augusts schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Druid United 44%, w3k 56%.
Green Druid United - w3k 2:0

49e minuut.
Čepulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepulis geeft de bal voor. Daar is Prokuratovs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaļickis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaļickis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Purvājs onderschept slim de pass. Purvājs geeft een lange en hoge pass. Saulnesis probeert naar een medespeler te passen. Geibovičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Geibovičs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prīdāns maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - w3k 3:0

83e minuut.
Geibovičs passt de bal in één keer door. Rubulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prīdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Prīdāns schiet op doel. Fricis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Druid United - w3k 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Druid United 42%, w3k 58%.
Green Druid United - w3k 4:0