Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rigas Bastions Līkumi
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Godprātis is nu in balbezit. Godprātis probeert naar een medespeler te passen. Broļnieks rent richting de bal. Gibze rent richting de bal. Gibze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ziemeļgulbis onderschept slim de pass. Ziemeļgulbis met een sublieme pass. Zirgs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirgs haalt uit met een fantastische trap. Augusts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Zilacis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilacis passt de bal in één keer door. Godprātis geeft een hoge lob. Gibze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibze draait met de bal, schiet en ... Melderis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Broļnieks rent richting de bal. Puikāns verovert de bal door een tackle van achteren. Puikāns geeft de bal voor. Labrocis is nu in balbezit. Labrocis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rigas Bastions 56%, Līkumi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Rigas Bastions - Līkumi 0:0

50e minuut.
Siliņš rent richting de bal. Siliņš geeft een hoge lob. Daar is Gudrelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labrocis is nu in balbezit. Labrocis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ziemeļgulbis onderschept slim de pass. Broļnieks is nu in balbezit. Broļnieks passt de bal met de wreef. Gibze rent richting de bal. Gibze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Siliņš met een sublieme pass. Labrocis is nu in balbezit. Godvars probeert naar een medespeler te passen. Gustiņš rent richting de bal. Gustiņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rigas Bastions 49%, Līkumi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Rigas Bastions - Līkumi 0:0